Afgestudeerd…..en wat nu?

Vier commitments waardoor je meer uit jezelf leert halen en gestelde doelen realiseert.

De centrale vraag is: Wat houd me tegen om te doen/bereiken wat ik wil?

Waar iedereen onderuit probeer te komen

Een droom of idee is relatief makkelijk geboren. Een concreet doel formuleren en een strategie bepalen kost al meer energie. Een droom realiseren is een kunst op zich. Als je jezelf doelen stelt is de weg er naartoe altijd een stuk complexer en uitdagender dan gedacht. Er zijn altijd zaken waar je onderuit probeert te komen. Pas als je jezelf écht committeert en bereid bent om hard te werken, risico’s te nemen en in de spiegel te kijken ben je in staat om de doelen die je jezelf stelt te verwezenlijken.

De training

Je hebt net je diploma gehaald of bent bezig met de laatste loodjes. En dan? Ga je op reis of toch maar solliciteren? Dagelijks hoor je over de recessie, een baan vinden kan maanden duren. Hoe onderscheid jij jezelf van de rest? Welke baan past nu echt bij jou? Kun je geld verdienen met datgene wat je leuk vind om te doen en zo ja: hoe?? Als je antwoord wilt op deze vragen en als je het leuk lijkt om mensen te ontmoeten die net als jij ambitieus zijn, dan kun je jezelf opgeven voor de training ‘Ik Ben Afgestudeerd’. Voor de training doe je een uitgebreide persoonlijkheidstest (online), die inzicht geeft in je talenten en valkuilen. Tijdens de training krijg je uitleg en een mapje met de test resultaten.

Kosten € 30,- voor het dagprogramma (incl. lunch) of € 40,- voor het dag- en avondprogramma (incl. lunch en diner). Van 10:00 tot 17:00 (resp. 21:30 uur).

Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

T +31 (0) 77 3746523

E hallo@ik-ben-uniek.nl