Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

T +31 (0) 77 3746523

E hallo@ik-ben-uniek.nl

Lichaam en Geest

Wij voelen ons het best wanneer lichaam en geest in balans zijn. Het een kan eigenlijk niet zonder de ander. In onze Turkije Reizen gaan we aan het werk met beide belangrijke segmenten van het bestaan. We beginnen met bewustwording en besteden direct aandacht aan het welzijn van het lichaam. Daarnaast komt Persoonlijke ontwikkeling aan de orde, ook weer in combinatie met het in balans brengen van lichaam en geest.

In een ontspannen sfeer en een voor lichaam en geest uitstekende omgeving van een thermaal– en spabad, werken we aan uw oorspronkelijke doelen in het leven. Welke ‘ik’ heeft u door omstandigheden losgelaten en wilt u weer terug?

De training vindt plaats in de hoofdstad van Turkije, Ankara. De spa ligt op 65 km van Ankara in het plaatsje Ayaş. In het programma gaat u met door ons geregeld vervoer naar het onderdeel van de training dat belangrijk is voor het ‘lichaam’. Deze spa is gebouwd op natuurlijke bronnen.

De ontspanning vindt u met: Turks sauna, Turks stoombad, thermaal bad, modderbad, massages, spa, hydrotherapie, aromatherapie, mineraalwater, zoutbad………

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op voor de brochure en een prijsopgave.