Wil je meer bezig zijn met wat je werkelijk belangrijk vind? Herken je het stemmetje van binnen dat zegt:  “Is dit het nu?” “Lange tijd heb ik niet naar deze stem geluisterd. Ik hoorde hem spreken, maar gaf hieraan geen gehoor.”

We zijn druk met alles en iedereen om ons heen, maar niet met onszelf. We cijferen onze eigen ‘ik’ weg en geven aandacht aan wie het vraagt. Wat ik werkelijk wilde doen behoorde voor mij tot een droomlandschap. Mijn dagelijks leven ging niet over willen of dromen maar over moeten en doen.“

Waar is de ruimte voor jezelf? We zoeken geluk in omstandigheden buiten onszelf om. Wat bepaalt ons handelen? Het verstand? Worden de beslissingen die we nemen bepaald door wat van ons wordt verwacht in plaats van wat we voelen? De stem die me vertelde dat er meer in me zat werd aan de kant geschoven als een naïef kind. Ik speelde een rol die van mij gevraagd werd om te spelen.”

Ik (en) Ben geloven dat het echte geluk van binnen uit komt. Hiervoor is verbinding nodig met je hart. We zetten je op het pad van het herontdekken van wie je werkelijk bent en wilt zijn. Mijn behoefte naar verandering groeide. De stem ging weer spreken. Dit keer luisterde ik wel.”

Valeriusstraat 1 - 5921 CP Venlo

T +31 (0) 77 3746523

E hallo@ik-ben-uniek.nl